+45 21 77 40 01

ingrid@hindsberger.dk

Ingrid Hindsberger

Direktør

Ingrid er direktøren for det hele, og tager sig af administration og HR. Med stor omtanke og empati, sørger hun for at Hindsberger teamet fungerer, og dermed sikrer, at vi har glade og tilfredse kunder samt samarbejdspartnere.

Projekt & Salg

+45 40 27 59 20

kasper@hindsberger.dk

Kasper Christensen

Salg & Projekt

Kæmpe erfaring fra tusindvis af AV installationer, gennem de seneste 25 år, kombineret med en konstant trang til innovation gør, at Kasper kan beregne og sælge unikke løsninger inden for LED skærme, Pro Audio og Digital Skiltning.

+45 22 55 65 33

henrik.hansen@hindsberger.dk

Henrik Hansen

Salg & Projekt

Med en naturlig nysgerrighed omkring teknik og ny viden, sammenholdt med en meget stor erfaring med LED skærme, Digital Skiltning og IT-infrastruktur, er Henrik helt på hjemmebane, når der skal laves eminente løsninger.

+45 20 81 71 38

thomas.nancke@hindsberger.dk

Thomas Nancke

Projektleder

Thomas er ansvarlig for udførelse af vores projektopgaver. Med stor sans for struktur og detaljer sikres, at eventuelle udfordringer spottes rettidigt, og bliver løst bedst muligt.

+45 70 30 10 13

pia.gullaksen@hindsberger.dk

Pia Gullaksen

PA & Administration

Pia er vores varme smil, der sikrer at alle har det godt. Hun sørger for, at aftaler bliver overholdt og følger processerne fra første kontakt, til færdig installation. Herudover sørger Pia for, at alle hverdagens daglige administrative ting fungerer.

Marketing & Service

+45 20 90 72 27

lotte.dersgaard@hindsberger.dk

Lotte Dersgaard

Mødeplanlægger

Lotte nyder at tale i telefon, dagen lang. Det er så heldigt, at hun er vores super mødeplanlægger, og er den, der skal give et godt førstehåndsindtryk af Hindsberger og det vi står for.

+45 22 38 41 00

peter.lundqvist@hindsberger.dk

Peter Lundqvist

Design & Digital skiltning

Peter er den grafiske tryllekunstner, som får flade billeder vækket til live i Digital Skiltning. Udover videografik er han også support på skærme, både på telefon og ude hos kunderne.
Det er også Peter, der IT-mæssigt afvikler ”Musikken-i-butikken”

Teknikere

+45 20 81 95 24

benjamin.saul@hindsberger.dk

Benjamin Saul

 AV Tekniker

Benjamin er meget engageret, og har sans for at løse komplekse installationsopgaver, med smil og overskud. Med en veludført elektrikeruddannelse, og stor AV tekniker erfaring, er der basis for veludført håndværk.

+45 25 79 33 01

magnus.funch@hindsberger.dk

Magnus Funch

AV Tekniker

Magnus har, udover en glødende interesse for lyd, musik, digital teknologi og akustik, også en universitetsuddannelse inden for musik. Det giver en kæmpe ballast og viden, når Hindsberger skal omdanne papkasser til fantastiske løsninger.

+45 25 45 27 50

Jozef Bucsma

Arbejdsmand

Jozef er Hindsbergers ”alt-mulig-handy-mand”, som hjælper vores teknikere med installation og montage af løsningerne, samt masser af andre praktiske opgaver.

Bogholderi

+45 22 55 01 64

bogholderi@hindsberger.dk

faktura@hindsberger.dk

Britta Jensen

Bogholderi

Britta sørger for at der er styr på debitorer, kreditorer, fakturaer, bogføring, og alt derimellem – og hjælper gerne med spørgsmål.